Bercea Mondialu’: „Sunt arestat politic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial vrea să fie cercetat în stare de libertate
Bercea Mondial vrea să fie cercetat în stare de libertate

Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au decis ieri ca interlopul să rămână în arest.

Avocaţii lui Anghel Sandu au făcut recurs impotriva măsurii de arestare preventivă. Bercea Mondial a apărut în faţa instanţei total schimbat, cu barbă şi cu câteva kilograme în minus. Temutul interlop din Drăgăneşti-Olt crede că a fost arestat politic „ De ce sunt închis aici că sunt cumătru cu Băsescu. Sunt nevinovat! Dacă victima nu ţine de mine, voi de ce ţineţi. Vreau să fiu cercetat în stare de libertate şi promit că o să mă supun tuturor regulilor “, a declarat Bercea.

„Este bolnav de schizofrenie“

Avocaţii lui Bercea Mondial au încercat ieri să îi înduplece pe magistraţi să îi dea drumul clientului lor „ Victimele au declarat că au fost obligate de către procurorul Iacobescu să facă unele declaraţii în defavoarea clientului nostru. Mercedes, nepotul lui Bercea spune clar acum că verişorul lui este cel care l-a tăiat şi nu Bercea urmează un tratament şi suferă de schizofrenie. Noi credem că vom avea câştig de cauză, iar clietul meu va fi pus în libertate“, a spus Mariana Ştefan, avocata temutului interlop arestat pentru tentativă de omor.

Procurorii au declarat că Bercea Mondial trebuie să stea în spatele gratiilor până în momnetul în care se va da o sentinţă. Ei cred că dacă va fi eliberat, şi alţi oameni pot înjunghia o persoană crezând că vor fi puşi în libertate „Am colegii de ai mei de celulă care au făcut infracţiunii mai grave şi cum sunt afară“, a mai declarat Anghel Sandu

„Ştiu că nu o să mă eliberaţi“

Bercea Mondial a mai declarat în faţa instanţei că unii oameni sus puşi au vrut ca el să fie arestat „Ştiu că nu o să mă eliberaţi. Unii vor să stau aici că vin alegerile şi  îi deranjez. Eu nu am avut niciodată probleme cu legea până acuma “, a mai precizat Anghel Sandu. Pe numele temutului interlopului au fost întocmite de-a lungul anilor 119 dosare penale, majoritate pentru evaziune fiscale sau alte infracţiuni economice. La toate s-a dat însă neânceperea urmăririi penale.

Anghel Sandu a fost arestat în urmă cu opt luni pentru tentativă de omor. Este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar din Slatina. Bercea Mondial a fost supus şi unei expertize medico legale la Jilava pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a săvârşit fapta. Cunoscutul inetrlop este în acest moment la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, acolo unde în luna mai s-a căsătorit cu acte cu soţia lui Fănica. Anghel Sandu a făcut cerere pentru a putea beneficia de camera matrimonială din cadrul instituţiei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite