VIDEO Bercea Mondial nu a reuşit să îi înduplece pe magistraţi să îl elibereze din puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel Sandu,temutul interlop din Drăgăneşti-Olt, nu a reuşit să îi înduplece pe magistraţii craioveni să îl elibereze din puşcărie. Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor, după ce un nepot l-a acuzat că l-ar fi înjunghiat anul trecut într-un bar din Slatina.

Anghel Sandu a pledat în faţa magistraţilor nevinovat şi a cerut până acuma de şase ori să fie eliberat sub control judiciar pe motiv că nu reperzintă un pericol social. Tribunalul Olt l-a crezut pe cuvânt şi tot de atâtea ori l-a şi pus în libertate, însă de fiecare dată procurorii au făcut recurs, iar cererea a fost admisă. Curtea de Apel din Craiova a decis ieri ca temutul interlop din Drăgăneşti-Olt să rămână în continuare în spatele gratiilor la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. Bercea Mondial nu a vrut să mai facă declaraţii presei şi a sărit din dubă direct în boxa unde sunt ţinuţi deţinuţii, până în momentul în care intră în sala de judecată „Clientul meu este nevinovat şi trebuie eliberat din penitenciar. Victima şi-a schimbat declaraţia, aşa că nu văd ce probe mai există împotriva lui ? Noi vrem să fie judecat omul Anghel Sandu şi nu Bercea Mondial“,a  spus Mariana Ştefan, avocata temutului interlop.

VIDEO

„Data viitoare se judecă procesul“

Magistraţii de la Tribunalul Olt au stabilit un nou termen în dosarul lui Bercea Mondial pe data de 31 ianuarie „Data viitoare se judecă procesul cu siguranţă. Noi sperăm că vom obţine un verdict în favoarea clientului, iar totul se va termina cu bine“,a mai precizat Mariana Ştefan. 

Bercea Mondial a mai fost trimis în judecată pe data de 23 noiembrie într-un alt dosar de spălare de bani şi evaziune fiscal în formă continuată. În perioada 2001-2005, temutul interlop din Drăgăneşti-Olt a acordat, sub formă de avans, marfă şi împrumuturi financiare suma de 50.803.591. 400 Rol, în condiţiile în care, între societăţile administrate de acesta şi firemel beneficiare, nu s-au derulat tranzacţii comerciale „ Nu îmi aduc aminte nimic. Nu înţeleg de ce sunt acuzat de astfel de lucruri. Chiar nu ştiu absolut nimic “, a precizat Bercea Mondial anul tercut.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite