Bercea Mondial rămâne în continuare în arest. Procesul în care este acuzat de tentativă de omor fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor
Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor

Anghel Sandu este acuzat de tentativă de omor, după ce un nepot l-a acuzat că l-a înjunghiat într-un local din Drăgăneşti-Olt. Bercea Mondial a fost condamnat la 7 ani 6 luni de închisoare de Tribunalul Olt.

Avocaţii interlopului au făcut imediat recurs nemulţumiţi de sentinţa dată de tribunalul Olt. Recursul s-a judecat ieri la Curtea de Apel din Craiova, însă a fost amânat pentru data de 28 august. Bercea Mondial este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot, după care l-a abandonat într-o baltă de sânge. Magistraţii au scris negru pe alb în motivarea  dată exact ce a făcut Anghel Sandu în momentul în care a intrat în localul din Drăgăneşti-Olt, acolo unde era nepotul lui.


Bercea Mondial a lovit cu toporul uşa de acces în clădire, apoi a urcat la etaj, acolo unde era nepotul lui şi pe un ton ameninţător l-a întrebat „Ia zi Mercedes“. Clienţii din bar s-au speriat şi au părăsit imediat localul, de frică unii au vrut să se arunce pe geam. Victima a încercat să fugă, dar a fost oprită de fiul lui Bercea. Magistraţii au  stabilit că Anghel Sandu a fost cel care l-a înjunghiat pe Mercedes cu un cuţit. Împreună cu fiul lui au îmbrîncit victima pe scări, însă după câteva minute au realizat că aceasta nu era într-o stare tocmai bună şi au abandonat-o în faţa localului, după care s-au urcat în maşină şi au plecat liniştiţi către casă.

„Nu sunt vinovat“

Anghel Sandu a declarat în faţa instanţei că nu el este cel care l-a înjunghiat pe Mercedes „Nu sunt vinovat şi vreau să fiu judecat în stare de libertate“,  a spus Bercea în faţa instanţei.

Curtea de Apel Craiova a decis ieri ca Anghel Sandu să menţină starea de arrest faţă de inculpat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite