Bercea Mondial s-a săturat de puşcărie şi vrea în libertate. La Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie se judecă o nouă cerere de eliberare a interlopului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel Sandu a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare, după ce un nepot l-a acuzat că l-a îmjunghiat într-un local. Sentinţa a fost dată de Tribunalul Olt, ânsă nu este definitivă. Recursul se judecă la Curtea de Apel din Craiova, iar următorul termen va avea loc pe data de 23 octombrie.

Bercea Mondial le-a cerut la fiecare termen magistraţilor să îl elibereze din puşcărie. De fiecare dată cererea i-a fost respinsă. Temutul inetrlop din Drăgăneşti-Olt susţine că este nevinovat şi vrea să fie cercetat în stare de la libertate.

La Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie se judecă astăzi o nouă cerere de eliberare sub control judiciar depusă de avocaţii lui Bercea.

Magistraţii Tribunalului Olt au stabilit că Bercea Mondial a lovit cu toporul uşa  de acces în clădirea unde era nepotul lui şi pe un ton ameninţător l-a întrebat „Ia zi Mercedes“. Clienţii din bar s-au speriat şi au părăsit imediat localul, de frică unii au vrut să se arunce pe geam. Victima a încercat să fugă, dar a fost oprită de fiul lui Bercea. Magistraţii au  stabilit că Anghel Sandu a fost cel care l-a înjunghiat pe Mercedes cu un cuţit. Împreună cu fiul lui au îmbrîncit victima pe scări, însă după câteva minute au realizat că aceasta nu era într-o stare tocmai bună şi au abandonat-o în faţa localului, după care s-au urcat în maşină şi au plecat liniştiţi către casă.

Martorii nu mai recunosc nimic

Mai multe persoane au declarat iniţial procurorilor că Mercedes a fost înjunghiat de Bercea Mondial, însă la scurt timp toţi şi-au schimbat declaraţiile.

Anghel Sandu a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare, fiul acestuia la şapte ani tot cu executare, iar soţia lui Anghel Sandu a primit trei ani cu suspendare pentru mărturie mincinoasă. Interlopul a luat imediat legătura cu martorii după incident şi le-a cerut să îşi schimbe declaraţiile.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află dacă Bercea Mondial o să fie eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite