Craiova: Beldeanu, antrenor pentru o oră (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce iniţial Aurică Beldeanu fusese anunţat, pe site-ul oficial al clubului, ca noul antrenor al echipei secunde a Ştiinţei, peste o oră acesta a fost înlocuit cu Florin Ispas.

Universitatea II îşi va relua de mâine pregătirile pentru încă un sezon în campionatul judeţean, după ce până acum a ratat de două ori consecutiv revenirea în Liga a III-a.

După ce, iniţial, se anunţase că Aurică Beldeanu se va ocupa de pregătirea tinerilor alb-albaştrii, oficialii clubului s-au răzgândit şi l-au numit pe Florin Ispas pe banca tehnică. Fost jucător la Ştiinţa la mijlocul anilor ’90, Ispas a mai pregătit în eşalonul trei pe CFR Craiova şi a fost secund la Astra Ploieşti şi în campionatul Arabiei Saudite, principal fiind Petre Gigiu.

Florin Ispas, care a jucat şi la Jiul IEELIF Craiova, va face cunoştinţă cu noii săi elevi mâine dimineaţă, la ora 10.00, la stadionul „Ion Oblemenco“. Primăvara se va pregăti în această vară doar în Bănie, renunţându-se la cantonamentele din străinătate efectuate cu regularitate în ultimii doi ani.

Pe 10 iulie, jucătorii Universităţii II vor efectua vizita medicală, campionatul urmând să înceapă în august.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite