Beizadelele cu bani conduc nebuneşte maşini de lux şi nu se gândesc la consecinţe. Un tânăr din Craiova s-a răsturant cu BMW-ul în şanţ din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul de lux a fost distrus în proporţie de 70%
Autoturismul de lux a fost distrus în proporţie de 70%

Ciprian Toană, în vârstă de 25 de ani şi iubita lui au ajuns în această dimineaţă la spital, după ce bolidul tânărului s-a răsturnat.

Martorii susţin că tânărul conducea nebuneşte, iar într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul volanului şi a ajuns direct în şanţ „L-am văzut ce manevre făcea. De la Ciutura până la Bucuovăţ a mers cu viteză. Cred că era şi băut, a pierdut controlul volanului şi vedeţi ce s-a întâmplat. Bine că nu au murit. Tinerii din ziua de astăzi nu se gândesc deloc la viaţa lor şi fac gesturi necugetate“, a spus un şofer.

„Nu ştim dacă a consumat băuturi alcoolice“

Tânărul cu BMW şi iubita acestuia în vârstă de de 22 de ani au ajuns la spital, iar doctorii  i-au spus mai multor investigaţii medicale „Deocamdată nu ştim dacă a consumat băuturi alcoolice. La spital i-a fost recoltat sânge, iar imediat după efectuarea testului vom afla şi rezultatul. Şoferul a pierdut controlul asupra directiei de mers si a iesit in afara partii carosabile pe un camp, ulterior rasturnandu-se“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.    

Deocamdată oamenii legii i-au întocmit şoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află dacă tânărul vinovat de conducerea accidentului consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan     

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite