Craiova: Beizadeaua Iustin Covei voia un post de grefier la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iustin Covei şi-ar fi dorit să urmeze o carieră în domeniul în care s-au consacrat tatăl şi unchiul său, magistrat, respectiv procuror la Parchetul Curţii de Apel Craiova.


Craiova:Locuinţa în care beizadeaua Craiovei clona carduri a fost părăsită

Citeşte şi:
Craiova: Zeciuiala lui Covei la bancomat

Craiova: Arestaţii din lotul Covei nu-şi regretă faptele
Craiova: Beizadeaua Covei, şomer cu parc auto de lux
Craiova: Un BMW de lux de 20.000 de euro este ultima achiziţie a beizadelei Covei
Craiova: Beizadeaua Covei îşi schimba bolizii în fiecare an, ultimul e un BMW de lux (GALERIE FOTO)
Craiova: Beizadeaua Covei şi-a tras canal de youtube ca să arate lumii cât e de şmecher la volan (VIDEO) Craiova: Unul dintre liderii grupării beizadelei Covei a scăpat de poliţie

Mai exact, copilul problemă al familiei Covei ar fi dorit să devină grefier în cadrul aceleiaşi instanţe, afirmă surse din anturajul acestuia.

Tinerii spun că Iustin obişnuia să se laude cu faptul că se va angaja la Curtea de Apel Craiova pe un post de grefier, pentru a-şi impresiona anturajul. Mai mult, acesta chiar susţinea că şi-ar fi depus dosarul pentru un post.

Când îl mai şicanam în legătură cu scandalurile în care era băgat ne spunea râzând: Ho, mă! O să vedeţi voi că termin cu prostiile. Mi-am depus dosarul de grefier la tata la Curte. V-arăt io cine e Iustin Covei!”, a povestit un apropiat al acestuia.



Reprezentanţii Curţii de Apel Craiova dezmint aceste informaţii. “Este un zvon. Nici pomeneală de aşa ceva. Iustin Covei nu a participat la niciun concurs. Toate posturile vacante sunt scoase la concurs”, a precizat magistratul Aurel Ilie, purtătorul de cuvânt al instanţei.  

image

După găinăriile din ultimii ani, Iustin părea că intrase într-un con de umbră. El pregătea însă “operaţiuni financiare” prin clonări de carduri în Australia, Iordania şi Spania.

Specializat în infracţiuni rutiere şi scandaluri nocturne, aşa cum era cunoscut până mai ieri, Iustin a schimbat domeniul de activitate şi a intrat într-o reţea de falsificatori de carduri, în ciuda faptului că în acest an tocmai a absolvit facultatea de drept din cadrul Universităţii Spiru Haret.

Iustin Covei nu recunoaşte că a scos fraudulos bani din bancomate, deşi a fost filat de anchetatori

Licenţiat în Drept şi student la o facultate cu profil tehnic, Iustin Covei a fost arestat după ce a dezvoltat o întreagă reţea de clonat carduri alături de alte 13 persoane din Craiova. Beizadeaua Covei închiria doritorilor echipamente pentru copierea datelor de pe carduri. Pentru aceasta el percepea comision de 10%, potrivit anchetatorilor.

Craiova: Beizadeaua Covei îşi schimba bolizii în fiecare an, ultimul e un BMW de lux (GALERIE FOTO)

Citeste cum se dadea mare pe Internet Covei cu raliurile la care participa:
Beizadeaua Covei se laudă pe youtube cat e de smecher la volan


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite