Craiova: Beizadeaua Covei, copilul teribilist al Craiovei, fentează gripa porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Beizadeaua Covei, copilul teribilist al Craiovei, fentează gripa porcină
Craiova: Beizadeaua Covei, copilul teribilist al Craiovei, fentează gripa porcină

Fiu de judecător şi nepot de procuror, Iustin Covei  se află după gratii, unde, spun surse din poliţie, noul virus încă nu a pătruns.

Aflaţi ultimele noutăţi despre beizadeaua Craiovei:

Beizadeaua Covei şi-a tras canal de youtube ca să arate lumii cât e de şmecher la volan (VIDEO)

Beizadeaua Covei era prieten cu tânărul care a spulberat o bătrână pe trecerea de pietoni

Gaşca beizadelei Covei avea bolizi de jumătate de milion de euro

Gaşca lui Covei avea bolizi de 500.000 de euro

Chiar dacă medicii nu fac un triaj epidemiologic în penitenciarul unde se află beizadeaua Covei, oamenii legii spun că nicio persoană reţinută nu prezintă simptomele noii gripe. Surse din poliţie susţin că nicio persoană reţinută nu dă semne că ar fi infectată cu noul virus, pentru că, spun aceleaşi surse, nu au contacte dese cu cei din exterior. “Chiar dacă au vizitatori, persoane apropiate care le aduc mâncare, până acum nu a fost semnalat vreun caz cu noua gripă. Poate că strănută cineva, dar un simplu strănut nu înseamnă că este virusul A/H1N1. Nu ştim să fi făcut cineva febră, în această perioadă, sau să aibă tuse seacă”, ne-a spus, sub protecţia anonimatului, un poliţist de la Bucureşti.

image

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan (foto sus), recunoaşte că până la acest moment gripa porcină nu a făcut vreo victimă. “Nicio persoană care a fost sau care se află în arestul poliţiei, şi niciun agent de poliţie nu prezintă simptomele noii gripe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

image

Beizadeaua Covei (foto sus stânga) a rămas după gratii, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca fiul magistratului craiavean, Iustin Covei, împreună cu cele 13 persoane arestate în cazul cardurilor clonate, să nu fie eliberaţi, respingând  recursurile depuse privind mandatele de arestare preventivă emise de Tribunalul Bucureşti.

   

image
image

Sursele din poliţie de-au mai spus că niciunl dintre cei reţinuţi nu poartă măşti de protecţie pentru că, potrivit acestora, nu este cazul. Doctorii recomandă ca, la primele simptome de febră, tuse seacă, strănut, oamenii să se prezinte la medic.

image

Iustin Covei a devenit faimos în Craiova pentru scandalurile în care a fost implicat. La un moment dat, pe numele său existau cel puţin şapte dosare penale, printre capetele de acuzare numărându-se conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis, vătămare corporală, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri sau tulburarea ordinii publice.

    

image
image

Cei 14 au fost reţinuţi de procurori în urma unor descinderi simultane efectuate în Craiova, Bucureşti şi Constanţa. Învinuirile care le sunt aduse celor 14 sunt constituire de grup infracţional şi infracţiuni de comerţ electronic.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite