VIDEO Bătălie MAXIMĂ în Bănie. Piţurcă: „Am impresia că Mititelu vrea să mă escrocheze“. Mititelu: „Vă jur că sunt victimă în acest caz“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a ieşit la contra-atac cu declaraţii în cadrul conferinţei de presă din această seară. Antrenorul suspendat al Craiovei a declarat că din luna august a investit sute de mii de euro în Clubul Universitatea Craiova pentru că Mititelu nu mai are bani. Patronul Universităţii recunoaşte că situaţia financiară a clubului nu este foarte bună, dar susţine că Piţurcă a sunat oameni de afaceri care să cumpere echipa d

Piţurcă şi-a început conferinţa de presă povestind cum Mititelu l-a sunat zilnic timp de un an rugându-l să antreneze Universitatea Craiova.

"Când îmi cerea Mititelu să vin la Craiova, eu refuzam pentru că el nu dispunea de o situaţie financiară bună. Apoi, m-a bombardat cu mesajele, şi m-a convins să vin la Universitatea, spunându-mi că va avea bani şi fonduri pentru a pune pe masă bugetul pe care l-am doscutat", a spus Piţi. "Când am venit la echipă, erau angajaţi care nu-şi primiseră salariile de 10 luni. Nici din punct de vedere sportiv, Craiova nu sătea bine. Perspectivele erau sumbre. Asta e realitatea. La discuţiile cu Mititelu, i-am spus că vin doar dacă există o sumă de bani, pentru că eu nu vroiam să joc cu jucători nemulţumiţi. Eu am venit la echipă cu banii mei. Am impresia că vrea să mă escrocheze şi de banii mei. Banii la club au venit de la mine", a declarat Piţurcă în cadrul conferinţei de presă.

Antrenorul a vorbit despre situaţia financiară în care se află clubul de fotbal acuzându-l pe Mititelu că a băgat în buzunar banii încasaţi din vânzarea biletelor la meciuri, în timp ce jucătorii erau neplătiţi.

"Încasările de la meciuri intrau în buzunarul lui Mititelu. Nu am mai permis asta. Probabil, asta a fost prima ruptură, dar tacită, eu nu am ştiut asta. I-am spus lui Cristescu să se ocupe de asta", a declarat Piţurcă

"Am reuşit cu echipa jocuri excelente, dar am pierdut şi meciuri. Şi lotul subţire a fost o problemă, din cauza asta nu avem 10-12 puncte în plus. Eu nu sunt Mesia. Chiar şi cu alte rezultate, omul Mititelu acelaşi caracter avea. Am mai vorbit cu Mititelu să facă rost de bani. I-am spus să vireze 5 milioane de euro, trebuia să-i bage de când am venit eu. Cică el nu are nicio obligaţie financiară, asta înseamnă că nu mai e patron. până în martie, el se obligă să plătească dările la stat, pentru că altfel nu-şi ia licenţa. Mai grav e că jucătorii extracomunitari nu mai pot juca la Craiova, din cauza datoriilor către stat", a continuat Piţi.

"Le-am spus jucătorilor că nu sunt bani, să vină din vacanţă, şi rezolvăm situaţia. Jucătorii mi-a spus că, dacă plec eu, pleacă şi eu, chiar dacă Mititelu le dă banii. Ce-a făcut Mititelu? Nimic! Îmi transmite că o echipă, adică CFR, ar dori 4 jucători de la Craiova. Mi s-a părut mană cerească, în situaţia noastră financiară. I-am zis lui Mititelu să renunţăm la 2-3 jucători, că am eu alţi jucători foarte valoroşi, pe care i-am urmărit de 3-4 luni. Mi-a zis că a crezut că l-am chemat pentru altceva. De fapt, eu eram la mâna lui Mititelu. Cică eu vroiam să-i fur echipa, să-i iau jucătorii. Am aşteptat un răspuns cu afacerea cu CFR-ul, dar nu a venit să mai stăm de vorbă. S-a supărat că am făcut acel banchet şi că a fost ideea lui. Dar dacă el se scoală la ora 2, ce să fac? L-am sunat la 9, la 10", a completat Piţurcă.

"Mi-a dat mesaj că vreau să-i iau familia, că vreau să iau casa, că vreau să îi iau nevasta... Eu îi trimisesem o înştiinţare că trebuie bani pentru echipă, pentru bulgari...", a mai dezvăluit antrenorul.

În timp ce Piţurcă susţinea conferinţa de presă la parterul hotelului Golden House, aproximativ 400 de suporteri ai Universităţii Craiova scandau afară, înconjuraţi de jandarmi şi poliţişti, numele antrenorului, dar şi injurii la adresa lui Mititelu.

După mai bine de o oră de declaraţii Piţi şi-a întrerupt conferinţa de presă pentru a-l asculta pe Adrian Mititelu care a intrat în direct la postul sport.ro pentru a-i da replică.

"Recunosc că o ducem rău cu banii, dar din punct de vedere legal sunt foarte bine pus la punct", a declarat Mititelu.

"Piţurcă e suspendat 30 de zile. Nu se va mai prezenta la antrenament. Vrea să facă scandal. Dacă iubeşte echipa de ce îi face rău. Până acum nu i-a făcut bine deloc până acum. Administraţia Piţurcă a fost o catastrofă, vă jur că sunt victimă în acest caz", a mai spus patronul Universităţii.

"Piţurcă şi-a dat aramă pe faţă. Mi-am dat seama că trebuie să mă folosesc şi eu de drepturile mele. El a sunat în stânga în dreapta ca să aducă oameni să cumpere echipa", a mai spus Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite