Bătaie cu iz electoral în comuna Cârcea. Un candidat la primărie, lovit în faţă cu pumnul de actualul edil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valerică Pupăză, primarul comunei Cârcea, din judeţul Dolj, este acuzat de un contracandidat că l-a lovit cu pumnul în faţă.Victima a ajuns aseară la spitalul Judeţean din Craiova cu fractură de mandibulă.

Vasile Ştefan, susţine că cel care l-a bătut este nimeni altul decât Valerică Pupăză, edilul comunei Cârcea. Bărbatul a vrut să pună  un banner electoral între doi stâlpi de electricitate, iar acest lucru l-a suparta pe edilul localităţii. A venit imediat la faţa locului, iar de aici la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas „ Valerică Pupăză i-a dat un pumn de i-a rupt mandibula soţului meu. Am făcut plângere la poliţie împotriva primarului şi o să cerem arestarea lui pentru că este un tip periculos”, a declarat Mihaela Ştefan, soţia candidatului PNL.

Atât primarul cât şi contracandidatul lui au depus plângere la poliţie unul împotriva altuia „În acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat“, a declarat comisarul-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj .

Primarul din Cârcea, Valerică Pupăză, nu a putut fi contactat până în acest moment.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite