Craiova: Bărbatul înjunghiat ieri a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Bărbatul înjunghiat ieri a murit
Craiova: Bărbatul înjunghiat ieri a murit

Ilie Marian, bărbatul de 27 de ani din Craiova care a fost înjunghiat ieri în plină stradă a decedat în această dimineaţă.

Principalul suspect în acest caz este nepotul tânărului, în vârstă de 21 de ani, cu care Ilie Marian se pare că a avut un coflict. Potrivit poliţiştilor infracţiunea pentru care va fi cercetat suspectul s-a transformat în omor. „În prezent se desfăşoară activităţi de căutare a tânărului, nepotul victimei”,a  spus Amelia Căprărin de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Reamintim faptul că ieri, Ilie Marian, de 27 de ani, din Craiova a avut ieri după-amiază, la ora 16.15,  un conflict cu nepotul său, în vârstă de 21 de ani, fiind înjunghiat cu un cuţit. Scandalul a avut loc chiar faţa casei victimei din cartierul Valea Roşie. Conflictul ar fi  pornit de la o discuţie mai aprinsă, iar agresorul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Ilie Marian. Deşi victima a fost operată aseară, tăietura din zona inghinală primită în timpul conflictului s-a dovedit a fi fatală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite