Craiova: Crima satanistă- Bărbatul care şi-a omorât iubita făcea parte dintr-o sectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui bar din Craiova şi-a şocat angajaţii şi vecinii după ce a adus în local cadavrul concubinei sale aşezat într-un sicriu.

Citește și:

Crima satanistă- Bărbatul care şi-a omorât iubita făcea parte dintr-o sectă

Şi-a înjunghiat concubina, a pus-o în sicriu şi a dus-o într-un bar

Bărbatul, pe nume Nicu Palici, de 37 de ani, este proprietarul pub-ului unde a adus sicriul. El a cărat coşciugul ajutat de doi prieteni, după care s-a aşezat la o masă şi a început să bea. Cosciugul a fost adus astăzi la localul bărbatului din cartierul Rovine la ora 14.00 . Cei doi deţineau de ani buni un pub împreună, cunoscut în oraş sub denumirea de Cave.


Oamenii susţin că bărbatul a spus că a adus sicriul în bar pentru a-I face răposatei pomana. Martorii susţin că femeia era îmbrăcată în pijamale, iar concubinul său a încălţat-o cu o pereche de pantofi chiar în local, sub ochii îngroziţii ai angajaţilor.



Ion Mihai, tatăl victimei, a povestit că iubitul fiicei sale se purta ciudat de câteva luni, vorbea obsesiv de Diavol şi spunea că va comite o faptă rea. Omul bănuieşte că bărbatul ar fi intrat într-o sectă.


Oamenii legii au declarat că nu se cunosc încă motivele crimei.

„Victima prezintă trei plăgi înjunghiate. Bărbatul şi-a recunoscut vina. Deocamdată nu se ştie de ce a comis fapta“, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.


Stai pe craiova.adevarul.ro şi află povestea de dragoste dintre criminal şi tânăra ucisă cu sânge rece

image
image
image
image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite