Craiova: Ţeapă de 1.000 de euro în plin centrul Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ţeapă de 1.000 de euro în plin centrul Băniei
Craiova: Ţeapă de 1.000 de euro în plin centrul Băniei

După ce un bărbat din Craiova a fost înşelat ieri la o casă de schimb valutar prin metoda cifrei distanţate, alţi păgubiţi au făcut front comun şi au depus plângere la poliţie. Oamenii vor să îşi recupereze prejudicial, iar societatea de pe strada Unirii să fie închisă.    

Mai citeşte:

Un bărbat a furat 36.000 de lei dintr-o casă de schimb valutar din Craiova

Dorel Vintulescu (31 de ani) a constatat ieri că a fost înşelat la la Casa de schimb valutar Saralex de pe strada Unirii din Craiova. El a declarat nervos că angajata firmei avea afişat afară un preţ, iar în interiorul casei de schimb valutar un alt preţ. “Am dat 5.000 de euro convins că preţul afişat este cel real de 4,180, aşa cum mi s-a spus, şi că aveam de încasat 20.900 de lei. Când colo, vânzătoarea mi-a pus repede banii în mână, fără să apuc să îi număr şi a închis ghişeul. După ce am verificat mi-a dat seam că am fost înşelat cu 1.000 de euro şi că, de fapt, euro era 3,4180 lei. Eu am muncit în Spania şase ani să pot să îmi ridic o casă. Banii erau pentru a cumpăra o parte din materialele de construcţii. Numai eu ştiu cât m-am chinuit acolo şi în cinci minute am rămas fără munca mea pe o lună de zile. Nu este normal aşa ceva. Nu plec de aici, dacă este nevoie intru în greva foamei, pentru a-mi recupera ceea ce este al meu”, a spus bărbatul.

SARALEX , buba  neagră

Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OJPC) Dolj au declarat că patronul casei de schimb valutar de pe strada Unirii a fost reclamat de la începutul anului de 15 persoane, care au fost înşelate. Alexandru Podgoreanu, avocat de meserie, deţine cinci case de schimb valutar în Craiova şi la toate este afişat acelaşi preţ.”Se pare că patronul este acoperit de lege. Noi îi vom da o amendă de până la 30.000 de lei, însă suntem convinşi că o va contesta. Nu este primul caz de înşelătorie de la casa de schimb valutar Saralex din Craiova”, a declarat Cosmin Călin, director coordonator adjunct al  OJPC Dolj.

Citeşte în ''Adevărul de Seară'', de astăzi ce vor să fac oamenii înşelaţi de patronul casei de schimb valutar.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite