Craiova: Dino Park, în Bănie (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30 de exponate preistorice au făcut deliciul a sute de craioveni. Caravana unei călătorii într-o lume dispărută s-a deschis ieri la Craiova. Lumea dinozaurilor i-a fascinat pe sutele de craioveni care au venit cu mic cu mare, copii, părinţi şi bunici să vadă expoziţia de dinozauri de pe esplanada Teatrului Naţional din Craiova.

După ce, mai bine de o săptămână, afişe dar şi caravane au dat de ştire în toată Bănia despre deschiderea expoziţiei la Craiova, câteva sute de craioveni curioşi au ajuns aseară pe esplanada de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova pentru a admira exponatele.
 
La intrare, majoritatea cetăţenilor din Bănie au şi întâlnit prima dezamăgire. Preţul biletului de intrare se pare că este puţin cam piperat pentru cetăţenii Băniei. „Evenimentul este interesant, frumos, dar scump”, a opinat Aurelia Gogoşanu. Alţi craioveni care au avut ocazia să meargă şi al alte expoziţii de gen au fost dezamăgiţi de raportul calitate-preţ.

„Am fost şi la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii de la Viena şi sincer, această expoziţie nu se ridică de departe la nivelul exponatelor şi cadrului pe care l-am văzut acolo. Iar biletul este extraordinar de scump. 15 lei mi se pare prea mult pentru un copil. Iar biletul nu este singurul preţ-problemă. Am luat o pungă destul de mică de floricele pe care am dat 5 lei. E mult!”, este de părere Claudia Apreotesei.

Aflaţi din Adevărul de Seară Craiova cum au reacţionat copiii la acest eveniment.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite