Craiova: „Geană“ vrea cupa în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: „Geană“ vrea cupa în Bănie
Craiova: „Geană“ vrea cupa în Bănie

Antrenorul Ştiinţei, Eugen Neagoe, s-a arătat mulţumit de faptul că echipa sa nu a primit gol şi a recunoscut că se gândeşte deja la partida de la Timişoara.

Mai citeşte:

Totul despre accidentarea lui Adrian Pîrvu şi declaraţiile după meci


Eugen Neagoe a fost deranjat de gestul lui Valerică Găman, care a fost eliminat după ce l-a faultat dur pe Adrian Pîrvu. „Din momentul eliminării lui Găman ne-am făcut jocul mai greu pentru că aveam alte planuri, jucători pe care să-i menajăm. Mitchell, de exemplu, trebuia să joace doar o repriză, dar am fost obligat să-l ţin în teren tot jocul chiar dacă venea după o lungă absenţă. L-am felicitat pentru efortul depus, i-am felicitat pe băieţi pentru seriozitate, responsabilitate şi modul cum au tratat partida“, a spus Neagoe.

Acesta visează să ajungă în finala Cupei României. „Încercăm să trecem şi de următorul adversar şi sper să ajungem în finala cupei. Dacă vom ajune în finală, o vom câştiga! Mulţumim suporterilor şi sper ca la meciul următor să facem un joc bun astfel încât la jocul cu Alba-Iulia să-i aducem în număr cât mai mare la stadion. Fotbalul fără spectatori nu e plăcut, noi depindem de suporteri“, a precizat „Geană“.

În final a vorbit despre meciul din Banat: „Este foarte bine că nu am primit gol. Le-am cerut special băieţilor acest lucru. Sper ca acelaşi lucru să se întâmple şi la Timişoara. De când am venit aici mă gândesc la acel meci. Sper să fiu inspirat, să fac cea mai bună echipă şi să obţinem un rezultat pe măsură.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite