Craiova: Bănia, platforma naţională de încurajare a reciclării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Bănia, platforma naţională de încurajare a reciclării
Craiova: Bănia, platforma naţională de încurajare a reciclării

Primăria municipiului Craiova se implică în promovarea unei noi acţiuni de conştientizare a importanţei reciclării deşeurilor.

Astfel, sâmbătă, 25 iulie 2009, în Cetatea Băniei se va desfăşura proiectul naţional de educare în privinţa reciclării deşeurilor - Mişcarea de Reciclare, primul proiect naţional de educare a publicului larg în privinţa reciclării (ambalaje, DEEE şi alte tipuri de deşeuri reciclabile).

Campania îşi propune implicarea deopotrivă a publicului  larg, prin conştientizare şi informare, cât şi a autorităţilor, companiilor şi ONG-urilor, prin găsirea şi implementarea unor soluţii specifice domeniului reciclării.
 
Încurajez orice iniţiativă de acest fel, care implică şi voluntariat, pentru că numai aşa putem vorbi de o implicare pro-activă a cetăţenilor în viaţa oraşului în care locuiesc. Avem un oraş minunat, care trebuie protejat, iar noi asta încercăm să facem. Cu spaţiile verzi pe care le creăm şi le îngrijim, cu conştientizarea populaţiei în privinţa reducerii poluării, sunt convins că tuturor ne va fi mai bine, în viitor!”, a declarat primarul Craiovei Antonie Solomon.

Evenimentul se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2009,  în oraşele: Bucureşti, Galaţi, Iaşi, Cluj, Braşov, Craiova, Constanţa, Vama Veche, Costineşti, Mamaia, Timişoara.

După Craiova, Mişcarea de Reciclare se va opri pe 1 august pe Litoral, iar pe 12 septembrie se va afla la Timişoara.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite