Craiova: Bani europeni pentru firmele oltene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei noi contracte de finanţare pentru întreprinderile mici şi mijlocii au fost semnate marţi la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Valoarea contractelor care au primit deja finanţare europeană prin Porgramul Operaţional Regional a ajuns astfel la peste patru milioane de euro. De bani vor beneficia firme din Dolj, Gorj, Olt şi Vâlcea, care vor să-şi retehnologizeze spaţiile de producţie.
„Contractele semnate au ca obiectiv achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, precum şi construirea sau modernizarea spaţiilor de producţie sau servicii pentru activităţi precum: contrucţii, publicitate  şi măsurători topografice. Implementarea cu succes a acestor  proiecte, înseamnă  realizarea obiectivelor  propuse prin investiţii viabile care să sprijine dezvoltarea viitoare a fiecărui beneficiar în parte”,a  declarat Marilena Bogheanu, directoarea ADR Sud-Vest Oltenia. Alte şase proiecte care au fost aprobate se află în diferite stadii de avizare şi vor fi contractate în perioada următoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite