Un poliţist din Balş a fost mustrat că şi-a făcut datoria. Valentin Popa a pus mâna pe un falsificator de bani, însă şeful lui l-a pedepsit pentru acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Popa, subcomisar de poliţie, în Balş, l-a prins anul trecut în luna noiembrie pe  Constantin Dumitrescu, agent şef la Poliţia Slatina, în timp ce încerrca să plaseze 600 de lei falşi într-un magazin. Bărbatul  a avut ghinion, a intrat în localul soţiei lui Popa, care şi-a dat seama imediat că banii sunt falşi.

Şeful lui Valentin Popa i-a aplicat acestuia o msutrare scrisă că şi-a făcut treaba de poliţist „Mi-au motivat faptul că am plecat de la muncă sî îl prind pe acel bărbat, care încerca să plaseze 600 de lei la magazinul soţiei. Ce trebuia să fac să îl lass ă plece liniştit acasă ? Eu mi-am făcut datoria de om al legii. L-am dus la sediul poliţiei, iar acolo a recunoscut că şi el lucrează în acelaşi domeniu ca şi mine. Nu mi se pare normal ce mi-a făcut domnul Şolea. Eu am contestat mustrarea în instanţă. Timp de câţiva ani din această cauză nu mai pot candida pentru o funcţie. Cred că asta a şi vrut şeful meu“, a spus poliţistul mustrat.    

Soţia poliţistului mustrat, a declarat că nu şi-a dat seama că îi o să îi facă rău dacă îi cere ajutorul „Bărbatul a intrat în magazin şi mi-a dat 600 de lei, iar eu am văzut imediat că sunt falşi. Mi-am sunat soţul şi i-am spus să vină  la magazin. El  a fost cel care a reuşit să îl prindă pe falsificatorul de bani, iar acum a primit mustrare scrisă. Nu pot să cred aşa ceva“, a spus Sorina Valentina, soţia poliţistului mustrat.


Ion Şolea, comsiar şef  din cadrul Poliţiei Balş, nu a vrut să spună de ce i-a aplicat poliţistului care şi-a făcut treaba mustrare scrisă „Nu vreau să spun absolut nimic. Este treaba mea ce am făcut“, a spus Şolea.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite