Băiatul interlopului Caiac: de la box profesionist la deţinere de cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Pârvu (foto dreapta) în ringul de box
Cosmin Pârvu (foto dreapta) în ringul de box

Fiul interlopului Caiac, Cosmin Pârvu (22 ani) a practicat box profesionist, fiind unul dintre preferaţii preşedintelui Federaţiei Naţionale de Box, Rudel Obreja.

Cosmin Pârvu, zis Coco, a fost prins aseară de oamenii legii la volanul unui autotursim deşi avea permisul suspendat. În urma percheziţiei poliţiştii au găsit în buzunar drept faţa de la pantalon un plic cu cocaină. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere, iar drogurile au fost confiscate de poliţiştii de la BCCOA. În oraş se zvoneşte că tânărul face parte dintr-un grup infracţional, care se ocupă cu vânzarea de droguri.

Cosmin Pârvu este un împătimit la boxului, moştenind talentul de la tatăl său, Mihai Pârvu, zis Caiac, împuşcat mortal de un alt interlop în urmă cu doi ani. Caiac a practicat boxul în anii ’80 şi este cel care a înfiinţat Asociaţia Judeţeană de Box Dolj. Acesta a devenit campion balcanic la box doar după patru ani de performanţă.

Mihai Pârvu zis şi Caiac a fost ucis în urmă cu doi după o partidă de poker

Fiul său a obţinut  de trei ori titlul de campion naţional al României şi a fost component al lotului naţional de juniori. Debutul profesinist şi l-a făcut la Gala de Box de la Constanţa din 2007, atunci când a obţinut o victorie clară în faţa letonului Roman Chelingarjan. Prestaţia tânărului pugilist craiovean l-a mulţumit la vremea aceea şi pe Rudel Obreja. „A avut un debut promiţător la profesionism şi a arătat că este un copil în care merită să investim“, spunea în 2007 preşedintele Federaţiei Române de Box.  

Cosmin Pârvu

Băiatul interlopului nu este pentru prima dată în atenţia oamenilor legii. La sfârşitul lui 2008, Cosmin Pârvu, zis Coco, alături de Gabi Blondu, un fost lider al galeriei Universităţii Craiova şi Florin Nisipaşu, unul dintre locotenenţii lui Caiac au bătut un angajat al unei benzinării din Craiova. Salariatul a ajuns la spital cu tăieturi grave la tendoanele ambelor mâini.

Apropiaţii tânărului spun că tânărul a preluat o mare parte din afacerile răposatului Mihai Pârvu. Acesta deţinea mai multe spaţii comerciale din care câştiga lunare sume impresionante de bani.

Caiac a fost ucis pe data de 26 august 2008 în urma unei partide de poker. Mihai Pârvu, zis Caiac, şi Cătălin Mavriche au jucat poker într-un cazinou din Craiova. Martorii susţin că Mavriche ar fi pierdut 50.000 de euro în favoarea lui Caiac, pe care l-a acuzat că ar fi măsluit cărţile. Într-o altercaţie iscată între cei doi, Caiac ar fi scos o sabie cu care l-a tăiat pe Mavriche pe faţă şi pe braţe. La rândul său, acesta a scos un pistol cu care a tras spre agresor, pe care l-a rănit, potrivit poliţiştilor, în zona cervicală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite