Craiova: BRD Finance a redus nivelul dobânzii creditelor auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BRD Finance lansează o nouă gamă de produse de creditare auto în lei, cu valori reduse ale dobânzii anuale şi fără comision de acordare.

Persoanele fizice şi persoanele fizice autorizate, cu vârste cuprinse între 21 şi 69 de ani (76 de ani la încheierea contractului de credit) pot să achiziţioneze un autoturism nou sau rulat, prin intermediul sistemului de creditare oferit de BRD Finance direct la sediul dealerilor auto.

Clientul va primi pe loc consultanţă specializată privind finanţarea autoturismului dorit, iar răspunsul privind aprobarea dosarului de credit i se va transmite în aproximativ 2 ore. Contractul de credit se semnează chiar în show-room, fără deplasări suplimentare, iar clientul devenit astfel proprietar poate primi maşina în aceeaşi zi.

Pe lângă beneficiul reducerii dobânzilor anuale, în medie cu 2 procente (valorile începând de la 11%), BRD a eliminat şi comisionul de acordare a creditului pentru noile produse de finanţare. Clienţii pot obţine credite cu sau fără avans, în rate fixe lunare pe întreaga durată a creditului, fără obligaţia unei asigurări Casco.

Scăderea costurilor de creditare şi perioada de finanţare ce poate ajunge până la 10 ani sunt menite să le faciliteze clienţilor procesul de achiziţie a autoturismului cu ajutorul unui credit adaptat profilului lor.

Soluţiile de finanţare BRD Finance sunt disponibile în orice show-room unde se comercializează auto. Printre mărcile auto finantaţe se numără Opel şi Chevrolet (prin GMAC), Hyundai, Ford, Citroen şi Peugeot.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite