Craiova: Beizadeaua Covei îşi schimba bolizii în fiecare an, ultimul e un BMW de lux (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Beizadeaua Covei îşi schimba bolizii în fiecare an, ultimul e un BMW de lux  (GALERIE FOTO)
Craiova: Beizadeaua Covei îşi schimba bolizii în fiecare an, ultimul e un BMW de lux (GALERIE FOTO)

 Cu o lună înainte să fie arestat, fiul judecătorului de la Curtea de Apel primise în dar de la părinţi un BMW seria 7.

Citeste cum se dadea mare pe Internet Covei cu raliurile la care participa:
Beizadeaua Covei se laudă pe youtube cat e de smecher la volan

Citeste si:
Craiova: Pitbullul lui Covei jr. a atacat o tânără şi căţelul acesteia
Craiova: UPDATE / Iustin Covei rămâne în arest
Craiova: Iustin Covei susţine că trăieşte din banii părinţilor
Craiova:EXCLUSIV/ Justiţia din România, batjocorită de Covei pe Hi5

Covei (foto jos) a renunţat la vechiul său automobil în favoarea celui mai nou model al aceluiaşi producător german. Aurora Covei, mama tânărului, susţine că maşina a fost achiziţionata cu ajutorul unui credit bancar. „Am acte care dovedesc că am cumpărat maşina cu împrumut la bancă. Automobilul este adus din străinătate. Am luat vreo 20.000 de euro de la bancă“, susţine femeia. O astfel de masina costa, la dealerii auto, intre 30.000 si 40.000 de euro.



Covei schimba maşinile ca pe şosete

Fiind un adevărat împătimit al curselor, Covei îşi schimba foarte des maşinile. Primul său automobil a fost un Peugeot 206 nou-nouţ pe care părinţii i l-au făcut cadou atunci când a împlinit 18 ani. Maşina a fost modificată după gusturile beizadelei care nu rata nici o cursă.



După ce s-a dat în spectacol la mai multe evenimente auto, Peugeot-ul ajunsese într-o stare deplorabilă. Maşina a fost rapid înlocuită cu un BMW 325i, model vechi. Între timp, Covei a mai achiziţionat o altă maşină, un Opel Astra, model vechi. Şi acest automobil a fost modificat pentru a face fata curselor la care Covei participa cu mare interes. 

image
image

  


Fura bani din bancomate

Iustin Covei, fiul unui judecător şi nepotul unui procuror din Craiova, se află în arest preventiv la Bucureşti, după ce luna trecută a fost filmat sustrâgând de pe card bani de pe card. Fiul judecătorului Marin Covei era, potrivit oamenilor legii, capul unei reţele de falsificatori de carduri. Procurorii DIICOT au dispus sechestrarea bolidului de lux BMW seria 7.



Faimos pentru scandaluri

Covei a devenit faimos în Craiova pentru scandalurile în care a fost implicat. La un moment dat, pe numele său existau cel puţin şapte dosare penale, printre capetele de acuzare numărându-se conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis, vătămare corporală, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri sau tulburarea ordinii publice.

image
image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite