Avram: „Teo Crăciunescu a arbitrat corect meciul Craiova - Rapid!“. Vezi argumentele şefului CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat că Teo Craciunescu a condus bine la centru meciul dintre Universitatea Craiova şi Rapid, scor 1-1, în ciuda acuzelor venite din ambele părţi.

Avram a spus că ambele decizii importante luate de Teo Crăciunescu în meciul de la Craiova au fost corecte.

Crăciunescu nu a dat penalty la duelul dintre Cassio şi Dănănae aşa cum crede toată lumea, ci la intervenţia dintre Sburlea şi Găman. Se vede clar pe gesturile lui din timpul meciului că a sancţionat împingerea lui Găman asupra lui Sburlea. Din punctul meu de vedere eliminarea lui Herea este corectă, chiar dacă a lăsat jocul să continue şi a revenit cu sancţiunea mai târziu. În cazul în care Herea marca, abia atunci era o mare problemă“, a spus Avram despre arbitrajul din meciul Craiova - Rapid, scor 1-1.

În schimb, Avram consideră că Augustus Contantin nu a avut o prestaţie demnă de un arbitru FIFA la Dinamo - FC Vaslui 1-2. Totuşi, acţionarul dinamovist Cristi Borcea va fi sancţionat după ce a declarat că Augusutus a arbitrat cu "tentă".

"Am făcut un memoriu la Comisia de Disciplină privind declaraţiile lui Cristi Borcea după meciul din Ştefan cel Mare dintre Dinamo şi Rapid. Noi nu suntem în stare să plătim baremurile centralilor de la noi şi ei vor să aducem arbitri din străinătate. La Dinamo nu e problema brigărilor care oficializează meciuri şi e clar că sunt altele. O să aibă timp mult de gândire şi Augustus pentru prestaia mult sub nivelul unui arbitru FIFA. Cel mai mult m-a deranjat faptul că a dat pentru o echipă ceva, apoi a încercat să dea şi pentru cealaltă", a punctat Avram.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite