Craiova: Ungureanu: „Avem forţa necesară să ne impunem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ungureanu: „Avem forţa necesară să ne impunem“
Craiova: Ungureanu: „Avem forţa necesară să ne impunem“

Directorul tehnic al Ştiinţei susţine că alb-albaştrii vor putea repeta la Braşov evoluţia bună din meciul cu Pandurii şi că echipa are forţa să câştige confruntarea de mâine.

Nae Ungureanu le-a dat liber de dimineaţă elevilor săi, care au ales să se relaxeze printr-o plimbare prin centrul Braşovului. Unii dintre jucători au preferat însă să rămână în camerele hotelului unde s-au cazat, iar alţii au coborânt pentru a juca biliard.

De la ora 18.00, Dorel Stoica şi compania au susţinut antrenamentul oficial de dinaintea partidei, care a avut loc pe stadionul „Carpaţi“.

Suntem conştienţi că vom avea un meci foarte dificil cu FC Braşov, dar avem forţa necesară să ne impunem. Echipa a făcut un joc bun în ultima etapă şi avem încredere că vom repeta evoluţia şi mâine seară. Braşovul are o formaţie valoroasă, cu jucători foarte experimentaţi. Va fi un duel pe viaţă şi pe moarte şi sper să avem câştig de cauză la final. Ne vor lipsi mult Costea şi Dănănae, dar avem jucători care au şansa să demonstreze că au valoare de Craiova şi vor da totul pe teren“, a precizat Ungureanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite