Craiova: Avântul Bârca joacă pentru promovare în Liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după-amiază, de la ora 17.30, se vor stabili echipele care vor promova în eşalonul al treilea. Campioana judeţului Dolj va evolua la Caracal cu AS Albota (Argeş).

Avântul Bârca s-a calificat în barajul de promovare în Liga a III-a după ce a câştigat duelurile directe cu „satelitul“ Universităţii Craiova. Dacă vor reuşi să promoveze, jucătorii patronaţi de Sorin Croitoru ar realize cea mai mare performanţă din istoria comunei. Suporterii care vor să facă deplasarea la Caracal sunt aşteptaţi astăzi, în jurul orei 15.30, la Hotel „Jiul“, pentru a pleca spre „Oraşul minunilor“. Duelul dintre Avântul Bârca şi AS Albota va fi arbitrat de Andrei Chivulete - Andrei Constantinescu, Nicolae Harbuzariu (toţi din Bucureşti). În ultimele trei ediţii, campioanele din Dolj au câştigat partidele de baraj, Gaz Metan Podari, CFR Craiova şi AS Prometeu ajungând în Liga a III-a.

Deznodământul partidei dintre Avântul Bârca şi AS Albota îl veţi putea afla pe craiova.adevarul.ro şi puteţi comenta rezultatul pe yahoo messenger, pe id-ul: adevarulcraiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite