VIDEO Autorul jafului armat din Craiova a fost condamnat la doi ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sentinţa dată nu este definitivă şi a fost atacată cu apel
Sentinţa dată nu este definitivă şi a fost atacată cu apel

Mihăiţă Anghel, în vârstă de 17 ani, a intrat anul trecut în luna decembrie cu un pistol cu gaze peste o vânzătoare din Craiova. Tânărul i-a furat suma de 210 lei şi un telefon mobil, după care a fugit şi a fost prins a doua zi în comuna doljeană Dobreşti.

Pe imaginile surprinse de camerele video montate în magazine se vede clar cum tânărul intră peste vânzătoare şi o ameninţă cu un pistol. De frică femeia îi dă suma de 210 lei şi îl roagă pe acesta să nu o omoare. Mihăiţă Anghel a fost luat pe sus de poliţişti a două zi de la comiterea jafului din casa părinţilor chiar în timp ce se pregătea să se aşeze la masă.

VIDEO

Judecătoria Craiova l-a condamnat pe data de 27 ianuarie pe Mihăiţă Anghel la doi ani de închsioare cu executare. Sentinţa nu este definitivă, ea a fost atacată imediat cu apel.

Mihăiţă Anghel, care este elev la Liceul Energetic din Craiova, le-a spus poliţiştilor iniţial că arma pe care a folosit-o era de jucărie, însă în urma percheziţiei în locuinţa acestuia a fost găsit un pistol cu gaze.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite