Autorităţile au suspendat cursurile pentru 48.000 de elevi din Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza vremii nefavorabile, aproximativ 48.000 de elevi doljeni din cele 150 unităţi de învăţământ  vor  sta  mâine acasă, urmând ca marţi, să revină la cursuri.

Decizia a fost luată astăzi în urma consultărilor dintre conducerea Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj şi Prefectura Dolj, la recomandarea  Ministerului Educaţiei. Astfel, începând de luni, 8 februarie, doar elevii de la şcolile şi grădiniţele din Craiova vor merge la cursuri după programul normal.

Semestrul al doilea va începe cu o amânare de o zi pentru elevii din afara municipiului Craiova. Am hotărât împreună cu domnul prefect al judeţului Dolj suspendarea  cursurile pe parcursul zilei de luni. Am luat această decizie pentru protejarea elevilor dar şi a profesorilor navetişti care ar fi fost în situaţia de a nu putea ajunge la şcoală din cauza zăpezii”, a explicat inspectorul general Diana Buşoi.

Conducerea ISJ Dolj a mai precizat că s-a luat legătura cu toate primăriile din judeţ pentru dezăpezirea drumurilor, astfel încât, elevii să poată merge la şcoală începând de marţi, 9 februarie, asta în cazul în care se va putea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite