Craiova: Automate de lapte, amplasate în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Automate de lapte, amplasate în oraş
Craiova: Automate de lapte, amplasate în oraş

Craiovenii care au poftă de un pahar cu lapte în miez de noapte au la dispoziţie de câteva săptămâni două automate funcţionale non-stop.

Dispozitivele au fost amplasate de către o societate craioveană la Complexul Parângul de pe strada Dezrobirii şi în Brazdă, la piaţa de la Complex. Preţul unui litru de lapte este de doi lei, iar automatul funcţionează pe bază de monede de 50 de bani. Doritorii trebuie să vină la „sursă” înarmaţi cu sticle pentru depozitarea laptelui. Potrivit reprezentanţilor firmei care a avut iniţiativa, laptele este adus la Craiova de la fostul IAS din comuna Robăneşti.

Cu toate că preţul unui litru este mai mic decât în magazine şi la comercianţi, cel puţin deocamdată locuitorii oraşului nu se înghesuie să achiziţioneze lapte de la automat. O pensionară care locuieşte în Rovine şi trecea de dimineaţă prin zona în care este amplasat automatul ne-a explicat că până acum nu a observat maşinăria. „Cred că aş lua de aici pentru că este mai ieftin şi la noi contează fiecare bănuţ. Sper să fie totuşi proaspăt, că nu ştiu de câte ori vin ei să realimenteze automatul”, ne-a spus Marta Teşiu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite