Auchan promite că primul mall din Craiova va fi gata în noiembrie 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hala care a aparţinut fabricii Electroputere va fi transformată în mall
Hala care a aparţinut fabricii Electroputere va fi transformată în mall

Reprezentanţii K&S Developments şi Auchan România au anunţat astăzi într-o conferinţă de presă susţinută alături de autorităţile locale că mall-ul din curte uzinei Electroputere va fi gata în mai puţin de un an.

Dezvoltatorii comerciali au bătut palma cu şefii Uzinei Electroputere pentru achiziţionarea a 12 hectare de teren şi a unei hale care urmează să fie transformată în centru comercial.

Potrivit acestora, investiţia care ar trebui să fie gata în noiembrie 2011 va aduce 1.500 de locuri de muncă, câştigul primăriei de pe urma trazacţiei fiind de 1,5 milioane de euro, bani pe care Electroputere ar fi trebuit să îi achite municipalităţii.

Lista completă cu marile branduri care îşi vor deschide magazine în mall-ul oltenesc va fi făcută publică la începutul anului, până acum fiin anunţate partenerii Auchan: Decarhlon, Leroy Merlin, Kiabi şi Norauto.

Lucrările privind reabilitarea halei electroputere vor începe pe 10 ianuarie, investiţia fiind de aproximativ 90 milioane de euro. Proiectul curpinde o parcare de 2.200 de locuri şi nu mai puţin de 100 de magazine.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite