Craiova: Au aşteptat la audienţe mai bine de o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi craioveni care s-au înscris ieri la audienţele consilierului local Bianca Predescu au fost nevoiţi să aştepte o oră şi 20 de minute până când aceasta şi-a făcut apariţia în sediul Primăriei.

Nemulţumiţi că au fost lăsaţi cu ochii în soare de alesul local, oamenii au pus mâna pe telefon şi au sunat la redacţia AdS pentru a se plânge. Deşi audienţa trebuia să înceapă la ora 9, la 10 şi 10 minute, când reporterii au venit să discute cu oamenii adunaţi în faţa sălii de audienţe, Bianca Predescu nu îşi făcuse încă apariţia.

Sunată de reprezentanţii Primăriei, aleasa a sosit val-vârtej la 10 şi 20 de minute. „Îmi cer scuze că am întârziat. Dar noi ne cunoaştem, nu?”, au fost singurele cuvinte ale Biancăi Predescu adresate oamenilor care aşteptau. „ Eu vin mereu la audienţe şi consilierii locali nu îşi respectă programarea. Săptămâna trecută domnul Nedelescu şi Pîrvuleasa (consilierii locali Gheorghe Nedelescu şi Nicolae Pîrvuleasa-nr.) nu au venit deloc. Ni s-a spus de la Primărie să ne ducem după ei la partid”, ne-a spus Teodor Roşu, unul dintre cei înscrişi la audienţe.

Primarul Antonie Solomon susţine că nu are cum să îi tragă la răspundere pe cei care nu îşi ţin audienţele. „ Eu pot să îi rog la şedinţele de consiliu să îşi respecte programările, dar nu pot să îi sancţionez. Când va fi vot uninominal şi la Consiliul Local atunci îi va trage la răspundere alegătorul”,a spus Solomon.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite