Atenţie studenţi! Data limită pentru plata primei tranşe din taxa de studiu a fost prelungită!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii se înghesuie să îşi plătească taxele la casieria Universităţii.
Studenţii se înghesuie să îşi plătească taxele la casieria Universităţii.

La cele 16 facultăţi ale Universităţii din Craiova taxele anuale de şcolarizare variază între 2.500 şi 3.000 lei, la fel şi cele de la programele de master, doar la „Arte“ este 4.000 de lei.

Prima tranşă din taxa de şcolarizare se poate achita până la 23 noiembrie 2011.

În cazul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, taxa de studiu pentru anul  este 400 de lei, iar pentru anul II este 600 de lei.

Vezi AICI cuantumul taxelor de la Universitatea din Craiova

Plata taxelor de scolarizare se face în lei la:

- casieria Univesităţii din Craiova, Cămin nr. 4 Agronomie  – str. Libertăţii nr.19, de luni până vineri, între orele 8.30 – 12.30.

- BRD – cont colector RO48BRDE170SV46910431700 care descarcă zilnic în programul de evidenţă a taxelor de şcolarizare ale studenţilor încasările pentru taxele selectate de către student din factura proformă. Dupa achitare, unităţile BRD emit chitanţa pe numele studentului.

Cu CNP-ul şi parola de student, acesta poate intra pe internet, pe www.ucv.ro, pe factura proformă şi poate selecta taxele pe care doreşte să le achite bifând în funcţie de câte taxe are, mai putin cea de şcolarizare care este trecută separat pe factură. Factura proformă poate fi listată ori de câte ori are nevoie.

Cine nu îşi plăteşte taxele de şcolarizare la termen  îşi pierde calitatea de student.

Taxa de reînmatriculare se poate achita numai după ce studentul are aprobată de către decanul facultăţii cererea de reînmatriculare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite