Conducerea Spitalului Filantropia răspunde acuzaţiilor sindicatului: "Un bun management se face cu respect faţă de angajaţi şi instituţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Nr. 2 a dat astăzi replică declaraţiilor liderei de Sindicat Sanitas, care a spus că spitalul nu are manageri cu experienţă.

Asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2, a comentat astăzi declaraţiile Constanţei Bărbulescu, lideră de Sindicat Sanitas a unităţii medicale, care a spus că spitalul este afectat din cauza lipsei de experienţă a directorilor. "Un management bun, corect, se face cu respect faţă de angajaţi şi cu respect faţă de instituţia în fruntea căreia este numit un manager. Asta este cu adevărat important", a declarat astăzi asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul spitalului.

Constanţa Bărbulescu, lideră de Sindicat Sanitas a Spitalului Filantropia, a declarat astăzi că instituţia spitalicească are de suferit de pe urma lipsei de experienţă a celor care se află la conducere.

"Avem manageri puşi în vârful trebii total nepregătiţi, care stau un an ca să se dumirească ce şi cum să facă ceva"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite