Atacuri dure între angajaţi importanţi de la Spitalul Filantropia: "Avem manageri puşi în vârful trebii total nepregătiţi, care stau un an ca să se dumirească ce şi cum să facă ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Sindicatului Sanitas de la Spitalul Filantropia a declarat astăzi că directorii care conduc unitatea medicală sunt "total nepregătiţi".

Conducerea sindicatului spune că Spitalul Filantropia o duce tot mai greu, din cauză că directorii unităţii medicale nu au experienţă în a manageria instituţii. "Şi dinainte de criză, şi acum, am avut neşansa să avem numiţi manageri puşi în vârful trebii total nepregătiţi. Sunt manageri pe care nu-i recomandă ceva anume şi care nu au nicio experienţă. Ca să stai să pui un manager care să stea un an şi ceva până să se dumirească cum şi ce trebuie să facă, nu mi se pare normal, iar acest spital este prea terminat pentru asta. Ne dorim nişte manageri cu experienţă, fără tot felul de ambiţii personale, care să gândescă ce e mai bine pentru spitalul ăsta", a declarat astăzi Constanţa Bărbulescu, lider de Sindicat SANITAS al Spitalului Municipal.

"Tăind, nu rezolvi nicio situaţie"

Aceasta a mai spus că actuala conducere nu are un plan viabil prin care spitalul să se dezvolte. "Ne dorim nişte manageri care să gândească cum să aducă nişte venituri la spital, cum să îmbunătăţească activitatea medicală, nu să gândească numai cum să tai din salarii, din paturi, cum să dai afară din personal, pentru că tot tăind nu rezolvi nicio situaţie. Simţim pe propria piele că lipsa de experienţă a managerilor şi faptul că nici nu vor să asculte părerile oamenilor cu experienţă se cunoaşte. Lipsa de experienţă nu ne creşte gradul spitalului, singura lor (directorilor - n.r.) soluţie le pare comasarea", a adăugat Constanţa Bărbulescu, lidera de sindicat.

Află de AICI care este reacţia managerului la aceste declaraţii:

"Un bun management se face cu respect faţă de angajaţi şi instituţie"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite