Artă pentru copiii suferinzi de diabet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia caritabilă, deschisă de Clubul Lions din Craiova în foaierul Filarmonicii Oltenia, urmăreşte atragerea de fonduri pentru Centrul de Diabet, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Expoziţia cuprinde 32 de lucrări, pictură în ulei, pe pânză sau carton, tehnică mixtă de hârtie şi modelaj în lut, realizate de 16 artişti plastici amatori, ai Cenaclului Constantin Brâncuşi, precum şi de Oana Mîrza, absolventă a Liceului de Artă Marin Sorescu.

„Deşi ilustrează tehnici şi modalităţi diferite de sensibilitate expresivă şi de transpunere lirică sau  cromatică a percepţiilor vizuale, expoziţia este închegată în ansamblu, susţine scopul profund umanitar propus şi sperăm că va atinge plăcut nu numai publicul meloman ci si alte suflete filotime“, a comunicat Elena Daniela Ion, preşedintele Lions Club Craiova.

Expoziţia va rămâne deschisă până la 10 februarie 2012, la Filarmonica Oltenia.

Banii obţinuţi din vânzarea lucrărilor vor fi investiţi aparate şi teste pentru stabilirea tratamentului adecvat necesar celor 60 de copii înregistraţi la Centrul de Diabet, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite