Arta, acasă şi pe iarbă, în Parcul Romanescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul plastic Silviu Bârsanu a numit fenomenul „Răscruciul apelor“ moment de suflet, trăit de fiecare după cum îi este firea sau starea în clipa producerii unui eveniment cultural.

Pe 3 august, seara, mare le-a fost uimirea multora dintre trecătorii aflaţi în Parcul Romanescu să descopere bucăţi de gheaţă pe alei, să audă sunet de orgă şi chitară, o voce de mezzosoprană şi să vadă teatru jucat printre arbori şi pe iarbă. A fost Răscruciul gheţii şi aniversarea artistului Silviu Bârsanu în mijlocul prietenilor din universul creativ. La câteva zile de ineditul spectacol sunt craioveni care încă mai caută cu privirea un alt asemenea eveniment. „Se poate face şi aşa educaţie. A fost minunat ce am văzut aici, pe insulă“, a spus Elisabeta Busuioc.

Bucăţile colorate de gheaţă au făcut deliciul copiilor, spre fericirea creatorului. „Este o altă stare a apei, are o altă valenţă. Un simplu moment de suflet“, a mărturisit Silviu Bârsanu.

image

Click pe POZE pentru galerie foto

image

Click pe POZE pentru galerie foto

Spectacol de muzică şi poezie i-a avut ca protagonişti pe actriţa Oana Stancu, Cristian Ciomu cu a sa orgă, Iulian Albu şi chitara, ambii arhitecţi de profesie, mezzosoprana Ilinca Zamfir. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia „Podul lui Apolodor“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite