Craiova: Antrenorii şi jucătorii, optimişti în privinţa participării în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Antrenorii şi jucătorii, optimişti în privinţa participării în cupele europene
Craiova: Antrenorii şi jucătorii, optimişti în privinţa participării în cupele europene

Profitând de prezentarea noului echipament al Ştiinţei, antrenorii şi fotbaliştii au vorbit despre noul sezon, dar, mai ales despre duelul din prima etapă a campionatului viitor, când în Bănie va veni Dinamo.

Citeşte cu ce echipă va juca Universitatea Craiova în această seară pe stadionul "Ion Oblemenco"

Află ce decizie radicală va lua Adrian Mititelu împotriva lui Mircea Bornescu

Vezi ce părere au jucătorii despre noul echipament al Ştiinţei

Tehnicianul Nicolae Ungureanu a recunoscut că a găsit jucătorii schimbaţi în bine şi este convins că un loc de cupe europene este accesibil Universităţii Craiova. „Trebuie să tânjim toţi după Universitatea şi când avem ocazia să antrenăm această echipă trebuie să profităm la maximum. Faţă de cum ştiam această echipă acum este altceva. Jucătorii sunt dornici de performanţă şi pot ajunge în Europa“, a declarat „Roşu“.

Antrenorul Daniel Mogoşanu a explicat cum a făcut pasul de la antrenor secund la Ştiinţa la cel de „principal“. „Sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Există o altă abordare pe care o folosesc ca antrenor principal în comparaţie cu postul de secund. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că dau totul pe teren în fiecare joc. Voi miza şi pe tineri, doi dintre ei fiind prezenţi aici (n. r. – la conferinţa de presă), Mihai Costea şi Silviu Lung junior“, a spus Mooşanu.

În aceeaşi notă de optimism au fost Dorel Stoica şi Silviu Lung junior. „Îmi pare rău că au plecat doi jucători valoroşi, dar suntem un grup unit şi trebuie să jucăm fotbal. Acum avem experienţă mai mare decât în sezonul trecut şi sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul“, a precizat Dorel Stoica. „Mă bucur că îmbrac tricoul Universităţii Craiova şi sper să câştig dragostea fanilor. Sunt prieten cu Mircea Bornescu, dar voi încerca să dau tot ce am mai bun pentru a apăra bine“, a afirmat Silviu Lung junior.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite