Angajaţii Consililului Judeţean Dolj, la un pas să nu îşi primească salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aparatul propriu al Consiliului Judeţean Dolj sunt angajaţi un număr de 155 de salariaţi, personal contractual şi funcţionari publici.

De cinci milioane de lei are nevoie CJ Dolj pentru a acoperi salariile pe trimestrul al patrulea angajaţilor din aparatul propriu. Au fost făcute déjà demersuri la Guvern şi Direcţia Judeţeană a Finanţelor Publice pentru a redirecţiona bani de la instituţile unde există bani mai mulţi.“Încă de la începutul anului am avut o problemă specială cu salariile pentru oamenii din cadrul instituţiei. În primele trei trimester ne-am descurcat, însă acum am rămas descoperiţi“, a spus Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Au căutat soluţii

Preşedintele Consiliului Judeţean, a mai declarat că în toată această perioadă nu a stat cu mâinile în sân. „Le-am cerut ajutor celor de la Ministerul Finanţelor, la Guvern, la prmul-ministru şila finanţele publice locale.În acest moment când a avut loc această rectificare de buget la nivel central ar trebui să existe şi una la nivel local, adică la finanţele publice Dolj. Ar trebui să se ia de la cei care au surplus şi să se direcţioneze către cei care nu au“ a spus şeful CJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite