Protest cu bâlbâieli, la Direcţia de Finanţe: "N-a fost protest, ci adunare, nu ştiu cum să-i zic... "

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Călinoiu, directorul executiv al Direcţiei Generale de Finanţe Publice Dolj.
Eugen Călinoiu, directorul executiv al Direcţiei Generale de Finanţe Publice Dolj.

Aproape 50 de funcţionari publici din Craiova şi-au spus nemulţumirile în faţa sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. Conducerea instituţiei spune că n-a fost protest, ci o adunare.

Angajaţii Direcţiei au ieşit în faţa sediului în jurul orei 15.00, timp de 20 de minute, înainte de a-şi termina programul. Funcţionarii şi-au şoptit nemulţumirile cu privire la scăderea salariilor cu 25%, însă nimeni nu şi-a strigat drepturile. Conducerea instituţiei spune că nu a fost un protest, ci o adunare în care oamenilor li s-a explicat, de fapt, cum stau lucrurile. "Le-am spus că trebuie să se întoarcă la birouri şi, când va fi o manifestare, vor fi anunţaţi. Acum este o solidaritate cu ce se întâmplă în ţară, însă totul a fost paşnic. Nu a fost afectată activitatea. Nici nu se numeşte protest ce s-a petrecut aici, ci adunare, nu ştiu cum să-i zic...", a declarat Eugen Călinoiu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj.

Şefii sindicatelor din cadrul Ministerului Finanţelor pregătesc o serie de mitinguri care vor încep simultam, de luni, în toate oraşele ţării.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite