Angajata care a furat bani grei de la Administraţia Finanţelor Publice Pleniţa, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, acuzată că a provocat un prejudiciu de peste 130.000 de lei, a fost arestată preventiv joi seara, în urma unei decizii a magistraţilor de la Judecătoria Băileşti.

Ana Stoica (49 de ani) fusese reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals, toate în formă continuată. „Aseară, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile“, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


Potrivit anchetatorilor, din ianuarie până în iunie 2011, Ana Stoica a retras din gestiunea Administraţiei Finanţelor Publice Pleniţa 132.202 lei, în mai multe tranşe, prin falsificarea unor file cec. „În urma percheziţiei, în locuinţa doljencei au fost găsite şi ridicate în vederea cercetărilor un carnet de file cec necompletate şi mai multe documente contabile“, a precizat Amelia Căprărin.
Angajata Administraţiei Finaţelor Publice din Pleniţa şi-a recunoscut vina. Ana Stoica şi-a cumpărat, cu banii furaţi, mai multe bunuri, printre care şi un autoturism.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite