Angajat al Complexului Energetic, găsit mort în apropiere de locul de muncă. Poliţiştii spun că ar fi vorba de o sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor al sucursalei din Işalniţa a Complexului Energetic  (CET) Craiova a fost găsit mort astăzi în afara complexului unde lucra. Poliţiştii spun că ar fi vorba de o sinucidere.

Un bărbat din Craiova de 44 de ani, angajat al Complexului Energetic (CET) din Craiova, sucursala Işalniţa, a fost găsit mort astăzi în afara complexului.  Blagu Vlad a fost găsit decedat de către un trecător într-o zonă dezafectată a complexului din Işalniţa. „Astăzi, în jurul orei 13.00, a fost primită o sesizare cu privire la faptul că într-o zonă dezafectată a Complexului Energetic Işalniţa a fost găsită o persoană decedată.  Poliţiştii încă investighează. Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi fost angajat al Complexului Energetic, că s-ar fi aruncat de la înălţime şi că ar fi vorba de un suicid”, a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.Trupul neînsufleţit al muncitorului a fost depus la morga Spitalului Filantropia din Craiova, în vederea efectuării necropsiei. Conducerea Complexului Energetic nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite