Prepeliţă: "Presiunea de la Craiova ne va motiva şi mai mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, crede că meciul cu FC Timişoara va fi dificil, „ca oricare altul“, dar că presiunea publicului de pe stadionul "Ion Oblemenco" va putea conduce echipa spre victorie.

Mijlocaşul susţine că nu mai există meciuri uşoare şi că jucătorii trebuie să fie mai concentraţi dacă vor să câştige.

Meciul cu Timişoara va fi un meci ca toate celelalte. Nu mai putem spune că mai pot fi meciuri mai uşoare sau mai grele. Toate sunt dificile! Cel mai bun exemplu este cel de la Buzău, unde am pierdut în faţa unei echipe nou-promovate, Victoria Brăneşti. Trebuie să fim concentraţi, determinaţi şi să dăm pe teren tot ce avem mai bun la ora jocului“, a spus Prepeliţă pentru editie.ro.

„Mă bucur că am revenit la Craiova, cred că va fi mai bine pentru noi. Va fi o presiune mai mare pe stadionul din Craiova, dar, de multe ori, presiunea este benefică, ne va motiva mai mult şi vom fi mai concentraţi decât de obicei“, a adăugat fotbalistul.

Andrei Prepeliţă consideră că lipsa de concentrare a făcut ca echipa să aibă un singur punct din nouă posibile în acest început de campionat.

În primele două jocuri din acest campionat noi am fost foarte determinaţi, însă nu am reuşit să câştigăm şi acest lucru ne-a afectat. La Buzău, nu am fost concentraţi, aşa cum ar fi trebuit. Am prins o zi foarte slabă şi adversarul a profitat de acest lucru. Dacă am fi reuşit să îi depăşim pe cei de la Brăneşti la nivelul de concentrare, am fi câştigat cu siguranţă, pentru că diferenţa de valoare este evident în favoarea noastră. Din păcate, nu am reuşit să abordăm partida cu determinare şi concentrare", a declarat Prepeliţă.

Partida Universitatea Craiova - FC Timişoara, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 22.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite