Andreea, fetiţa bolnavă de cancer a primit vizita lui Moş Crăciun. Micuţa a primit în dar jucării, alimente, dar şi o sumă de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţa a fost încântată de toate darurile primite
Micuţa a fost încântată de toate darurile primite

Andreea Giorgiana Bogoslov are trei ani, iar în vara anului trecut a fost diagnosticată cu cancer la rinichi. Andreea este un copil adoptat, iar părinţii luptă acum să o salveze. 

Micuţa i-a scris lui Moş Crăciun ce îşi doreşte să primească de sărbători, iar visul i s-a împlinit cu ajutorul unui om de afaceri din Craiova. Andreea a primit în dar jucării, alimente, îmbrăcăminte, dar şi o sumă de bani. Fetiţa a fost bucuroasă în momentul când a văzut ce a primit în dar şi a ţinut să ne mulţumească aşa cum ştie ea cel mai bine, cu un zâmbet larg. Andreea, deşi suferă de cancer este plină de viaţă, iar familia ei face tot posibilul pentru a o salva, deşi nu are suficienţi bani pentru tratament, dar fac tot posibilul să meargă mai departe „Mulţumim din suflet pentru cadouri. Andreea este cea mai fericită, iar pentru noi asta contează cel mai mult. Mă voi ruga la Dumnezeu pentru cel care i-a făcut o bucurie fetiţei mele“, a spus mama Andreei.

copil 3

CLICK aicipentru GALERIE FOTO  

Andreea are nevoie de un medicament pe care familia nu şi-l poate permite, Lyovac. „Un flacon costă peste 100 de lei iar într-un an fetiţa are nevoie de 30 de flacoane. Tratamentul cu acest citostatic durează trei ani”, a mai spus mama, care mărturiseşte că veniturile lunare ale familiei nu depăşesc 1.500 de lei, bani pe care îi cheltuie prin spitale, pentru tratarea Andreei.

Cei care o pot ajuta pe Andreea să urmeze tratamentul cu acest medicament de care are nevoie pot face donaţii în contul RO42BRDE170SV71614511700, titular Bogoslov Nela - Irinuca. „Avem medicamente doar până în mai, de atunci nu ştim ce vom face, pentru că nu mai avem bani. Acest medicament Lyovac nu se găseşte în ţară, doar în străinătate. Facem tot posibilul să ne salvăm copilul, suntem în stare de orice sacrificiu”, a spus mama adoptivă a Andreei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite