Andrada Cojocaru, soţia comandorului mort a fost trimisă la accident în calitate de jurnalist „Am sperat până am ajuns acolo că nu este Relu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrada Cojocaru, soţia comandorului decedat
Andrada Cojocaru, soţia comandorului decedat

Andrada Cojocaru a declarat cu lacrimi în ochi că a sperat până în ultima clipă să nu fie vorba despre soţul ei. Andrada este jurnalist la un post local de radio şi a a fost trimisă de şefii ei la faţa locului să facă un reportaj. Nimeni nu ştia că cel care a decedat este chiar de Aurelian Cojocaru.

Andrada Cojocaru a declarat astăzi că soţul ei îi punea pe întotdeauna pe ceilalţi pe primul loc „Nu ştiu absolut nimic despre anchetă. Şoţul meu mi-a spus despre avionul cu care s-a prăbuşit că deşi era fabricat de mulţi ani, era o minunăţie. Pot să spun doară că dacă avea de ales ca aeronava să cadă peste casă sau să moară el, cu siguranţă ar fi ales varianta a doua, adică să îşi sacrifice viaţa“, a spus soţia comandorului.

VIDEO

Jurnalista a mai spus că este absolut convinsă că soţul ei nu s-a catapultat pentru a evita casele din zonă.

„Vreau să mă fac pilot“

Fiul pilotului mort i-a spus astăzi mamei că vrea ca tatăl lui să fie mândru de el „Vreau să mă fac pilot“, a declarat băiatul.   

Aurelian Cojocaru, în vârstă de 49 de ani, şi-a pierdut ieri viaţa în accidentul aviatic din apropierea aeroportului din Craiova. Comandorul era şeful Secţiei Piloţi Încercare, Navigaţie şi Meteorologie şi avea 900 de ore de zbor pe acest tip de aeronavă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite