Analia Selis, din nou în concert la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântece şi dansuri sud-americane, dar şi un recital de muzică şi poezie aduc mâine seară un omagiu Argentinei muzicale, pe scena Filarmonicii Oltenia.

Analia Selis va fi însoţită de compozitorul şi chitaristul Julio Santillán, de origine argentiniană, căruia îi este specifică îmbinarea melodiilor tradiţionale  cu jazz şi muzică clasică.  Proiectul „Un instante. Jorge Luis Borges - omagiul Argentinei musicale“ poartă semnătura sa şi s-a concretizat ca urmare a unei solicitări venită din partea Ministerului argentinian al Culturii care a ţinut astfel să onoreze numele şi opera romancierului, poetului, filosofului şi eseistului Jorge Luis Borges, intrate în istoria literaturii universal contemporane.  Şapte poezii au devenit astfel melodii cântate în ritmuri din America de Sud, precum milonga, huayno şi saya. Alături de Analia şi Julio vor spune această poveste violoncelistul Răzvan Suma şi actriţa Mihaela Teleoacă.

Îndrăgostită de Bănie

Promovarea la Filarmonica Olteniei a albumului „Cântece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari“ a determinat-o pe solistă să mărturisească faptul că aici a găsit un public special, cald şi primitor. Aprecierea şi aplauzele dăruite din tot sufletul de melomanii Băniei au fost motive suficient de serioase pentru a reveni în Cetatea Banilor. Biletele pentru concertul de mâine seară, programat la ora 19.00, pot fi achiziţionate de la agenţia filarmonicii. 20 de lei este preţul unui bilet.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite