Ana Maria Prodan: „Găman nu are caracter“. Găman: „Herea m-a lovit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Prodan, impresarul lui Ovidiu Herea, ne-a mărturisit că Valerică Găman a dat dovadă de lipsă de bun simţ, după ce a mers la arbitrul Teo Crăciunescu pentru a-i cere acestuia să scoată cartonaşul.

După duelul dintre cei doi jucători, fundaşul Craiovei s-a ales cu buza spartă, iar rapidistul Herea a fost eliminat.

"Cum poţi să-i faci asta unui jucător care ţi-ar putea fi coleg la naţională. A cerşit un cartonaş roşu. Credeam că Găman este un băiat de bun simţ, dar nu are pic de caracter. Nu se procedează aşa, mai ales că Ovidiu nici nu a vrut să-l atingă. Herea nu a dormit toată noaptea de supărare. Nu cred că va fi suspendat", ne-a spus Ana Maria Prodan.

Craiova - Rapid 1-1 (Wobay 55 / M. Constantin 63-p). Vezi filmul meciului şi reacţiile după remiza din Bănie

Eu urmăream mingea, poate n-a făcut-o cu intenţie, dar m-a lovit. S-a văzut, mi-a curs mult sânge. Domnul Teo m-a văzut jos şi m-a întrebat ce am şi apoi a luat decizia. M-a mirat şi pe mine că Herea a fost eliminat aşa târziu. Eu l-am întrebat de ce a luat aşa târziu decizia, iar arbitrul mi-a zis că urmărea duelul din zona picioarelor, nu era atent la faţă, dar a auzit o pocnitură. Pot să vorbesc, dar îmi este greu să mănâc pentru că am gura umflată“, a precizat Valerică Găman la sport.ro.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite