Craiova: Amenzi pentru lipsa sistemelor de alarmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Amenzi pentru lipsa sistemelor de alarmă
Craiova: Amenzi pentru lipsa sistemelor de alarmă

Dintr-o analiză desfăşurată la nivelul IPJ  Dolj a reieşit faptul că în judeţ există nu mai puţin de 84 case de amanet, situate toate numai în mediul urban, din care 76 case de amanet în Craiova, precum şi 42 case de schimb valutar.

Mai citeşte:

Un bărbat a furat 36.000 de lei dintr-o casă de schimb valutar din Craiova

Întrucât toate aceste obiective economice fac parte din categoria celor care deţin sau manevrează sume importante de bani, bijuterii şi alte valori, pentru protejarea avutului public şi privat al cetăţenilor judeţului Dolj, au fost dispuse măsuri de prevenire şi descurajare a faptelor de natură penală care aduc atingere intereselor materiale.

În urma unei acţiuni a IPJ Dolj, desfăşurate astăzi, Vasile P., administrator al unui magazin de bijuterii, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 lei, pentru că nu avea  montat sistem de alarmă şi supraveghere video.

Şi Ecaterina B., de 36 ani, din Craiova, administrator a unei case de schimb valutar, din oraş, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, întrucât nu a întocmit proiectul sistemului de alarmare montat la obiectiv.                                        

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite