Ambulanţă răsturnată de un şofer neatent. În urma accidentului patru oameni au ajuns la spital cu multiple contuzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accident de circulaţie noaptea trecută la Craiova. O ambulanţă s-a răsturnat într-o intersecţie, după ce a fost lovită în plin de un autoturism.

Martorii au declarat că salvarea era în misiune şi transporta un pacient la spital. În urma accidentului, pacinetul din ambulanţă, cei doi asistenţi de pe echipaj, dar şi şoferul autoturismului au fost răniţi „Salvarea avea semnalele acustice şi luminoase aprinse. Şoferul avea viteză şi a intrat în plin în salvare. Nu a acordat prioritate, iar din această cauză a făcut ce a făcut. Bine că nu a murit nimeni“, a spus Ionuţ Mitrică.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO 

image

Accidentul a avut loc la câţiva paşi de Spitalul Judeţean din Craiova. Victimele au fost duse pe braţe de trecători la unitatea medicală „Patru personae au ajuns la spital cu multiple contuzii. Le-am acordat îngrijiri medicale, iar starea lor este stabilă“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvînt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.
 
Medicii de pe salvare au declarat că de cel mai multe ori şoferii nu le acorda prioritate când sunt în misiuune. Unii chiar se iau la întrecere  cu ambulanţele, iar în anumite interesecţii le taie calea.

Ambulanţa transporta la spital un polonez care acuza o colică renală.Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite