Ambasadorul Olandei, în vizită la Craiova: „Vrem să investim în industria auto-moto“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Olandei în România, Tanya Van Gool, s-a întâlnit astăzi cu autorităţile locale şi judeţene pentru a se interesa în numele oamenilor de afaceri din ţara natală care sunt posibilităţile de investiţie în Craiova.

Tanya Van Gool s-a întâlnit separate cu prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu,  preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa şi primarul interimar Mărinică Dincă.

 “I-am prezentat situaţia judeţului nostru cu problemele şi cu proiecele noastre, iar în eventualitatea că investitorii olandezi vor fi interesaţi de zona noastră i-am prezentat şi master planul aeroportului, proiectul de dezvoltare a infrastructurii în judeţ, proiectul nostru de la Dunăre pentru prevenirea inundaţiilor”, a declarat preşedintele Ion Prioteasa după întâlnirea cu ambasadorul Olandei.

Tanya Van Gool a declarat că investitorii olandezi sunt interesaţi de industria auto-moto.

 “E important să ştim ce posibilităţi există în oraş şi în judeţ pentru a le transmite oamenilor de afaceri din Olanda. E important să aflăm răspunsuri la întrebările pe care le au oamenii de afaceri despre infrastractură, de exemplu. Obiectivul meu a fost să fiu informată despre aceste oportunităţi şi dificultăţi, dincolo de ceea ce am citit în ziare”, a declarat ambasadorul în cadrul conferinţei de presă susţinută alături de şeful CJ Dolj.

Primarul interimar Mărinică Dincă a declarat după întâlnirea cu ambasadorul că olandezii sunt interesaţi de proiectul Ford de la Craiova, unde doresc să se implice pe partea de cercetare.

Edilii i-au propus ambasadoarei să găsească oameni de afaceri interesaţi în finanţarea parcării subterane din centrul Craiovei, cu posibilitatea recuperării ulterioare a investiţie

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite