Craiova: Crima săvârşită de fetiţa din Amărăşti a îngrozit comunitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Stoica, fetiţa de 14 ani, care şi-a ucis aseară bunicul, pentru a o apăra pe bunica sa de bătăile pe care acesta i le aplica în mod repetat, a fost  abandonată de părinţi, la fel ca cei doi frăţiori ai săi, care au fost daţi în plasament, din cauza situaţiei financiare precare.

Citeşte primele informaţii despre crimă:

Craiova: Fetiţa şi-a ucis bunicul pentru a-şi apăra bunica


Craiova: O fetiţă şi-a ucis bunicul cu o lovitură de cuţit

Localnicii spun că bunicul, Nicolae Stoica, de 50 de ani, ar fi fugit ieri din spital, de la Craiova, unde era internat de ceva timp. "Erau o familie liniştită. Săraci, dar curaţi. Bătrânul începuse să aibă probleme cu capul şi se apucase de băutură. Când îl apucau năbădăile o lua la bătaie pe Jana (n.r.-soţia).  Păcat de ea, a vrut să-şi apere bunica şi l-a ucis din greşeală pe bătrân. Doamne păzeşte! Când vin relele, se întâmplă", a povestit o săteancă.

Tânăra este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala din Amărăştii de Sus. Vecinii spun că adolescenta era o fată liniştită care nu a mai făcut probleme şi sunt şocaţi de ce s-a întâmplat. Atât adolescenta, cât şi bunica sa au fost luate pe sus de anchetatori şi conduse la audieri.

Stai pe craiova.adevarul.ro pentru a afla declaraţiile făcute de fetiţă în faţa anchetatorilor

Citeşte despre Teodosian, copilul de 14 ani din Iaşi care şi-a omorât mama
VERDICT - Teodosian şi-a lovit mama cu ciocanul de 20 de ori

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite