Craiova: Mogoşanu: „Am meritat pe deplin victoria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mogoşanu: „Am meritat pe deplin victoria”
Craiova: Mogoşanu: „Am meritat pe deplin victoria”

Antrenorul Craiovei la acest meci, Daniel Mogoşanu, spune că nu este influenţat negativ de negocierile cu Victor Piţurcă pentru preluarea echipei. Acesta a precizat că Universitatea a meritat victoria în meciul cu Pandurii şi că echipa sa putea înscrie mai mult.

Daniel Mogoşanu s-a declarat mulţumit după jocul cu Pandurii de prestaţia Universităţii, care a meritat victoria, după părerea sa: „Echipa a arătat altfel faţă de meciul de la Mediaş şi jocul a fost mai bun de această dată. Am meritat pe deplin victoria şi cred că mai puteam marca, dar n-am reuşit să o facem. În repriza a doua poate şi căldura a influenţat jocul nostru.

Tehnicianul craiovenilor spune că nu este afectat de negocierile care se poartă de către conducerea clubului cu Victor Piţurcă:  „Nu mă influenţează negativ negocierile cu Victor Piţurcă şi nici nu mă disturbă de la ceea ce am de făcut. Sunt la fel de calm şi sigur pe mine şi mă ocupa de pregătirea echipei în continuare.”

În ceea ce priveşte debutul lui Vali Badea la Universitatea, Mogoşanu spune că este bine că a fost primit cu căldură de public, dar mai are încă de lucrat: „Vali Badea a debutat la noi şi mă bucur că a fost primit aşa de bine de public. El a intrat şi bine în meci, dar mai are însă nevoie de timp ca să ajungă la un nivel mai bun şi trebuie să mai lucreze un pic.”

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite