Craiova:Criminalul lui Alexandru, tânărul ucis cu o lovitură de cuţit în inimă rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ioncescu a depus solicitare să fie judecat în stare de libertate. Până în momentul de faţă procurorii nu au admis cererea, iar tânărul se află în arest în continuare.

Alexandru Cocoană a fost ucis chiar în staţia de autobuz din comuna Obârşia de Câmp din Mehedinţi de un coleg de clasă. Părinţii tânărului spun că agresorul a dat cu sete, deoarece la lovit direct în inimă.„ Eu nu ştiu de unde a avut atâta precizie. E clar că a vrut să îl omoare. Putea să îl lovească în picior sau în mână, dar el a dat în inimă şi a fugit“, a declarat Maria Cocoană.


 



Adriana Ionescu refuză în continuare să creadă că fiul ei de 16 ani este autorul crimei.„Nu mă las până nu scot adevărul la iveală. Eu cred că băiatul meu de frică a spus că el este vinovat. Nu am putut lua legătura cu el că este încă în arest“, a povestit femeia.


 
Profesorii de la Şcoala din Obârşia de Câmp, spun că au făcut cercetări şi au aflat că agresorul purta cuţit la el de mai mult timp.„Noi am aflat târziu că el încerca să îşi intimideze colegii cu cuţitul. Eu dacă ştiam îl supravegheam mai atent. Sunt mai sever, iar de fiecare dată încerc să le explic că violenţa nu duce la nimic bun“, a spus Marin Giurcă, profesor.



Vecinii spun că Sorin Ioncescu şi-a înjunghiat mama în mână în urmă cu doi ani. Femeia nu a vrut să depună atunci plângere la poliţie. foto stânga(criminalul)

image
image
image
image
image





Vecinii victimei au declarat că băiatul de 13 ani a fost ucis de un coleg de şcoală pentru o fată. Tragicul eveniment a avut loc pe data de 24 octombrie.
    

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite